Browse

Neem contact op via info@samproducts.be

DKN Floors samen met Sam Products is opgericht door twee ambitieuze ondernemers die zagen dat fitnessvloeren te vaak als bijzaak werden gezien, wat leidde tot verschillende problemen zoals:
- Gemiste openingsdata vanwege niet tijdige leveringen
- Kwaliteitsproblemen door verkeerde beslissingen over welk product in welk deel    van de fitnessclub moest worden gelegd
- Budgettaire uitdagingen vanwege aanzienlijke overschrijdingen van de uitgaven    als gevolg van urgentie

WAAROM?

Sam Products zorgt voor constante leveringen met de juiste kwaliteit en serviceniveau te leveren aan een branche die zo specifiek is in zijn eisen en wensen als de fitnessbranche.‍ Sam Products onderscheidt zich door een groot assortiment rubber vloerbedekkingen van hoge kwaliteit te kunnen leveren, direct uit voorraad, tegen een concurrerend niveau! We zijn er ook trots op dat we een belangrijke bijdrage leveren aan de circulaire economie; onze rubberproducten bestaan bijna uitsluitend uit gerecyclede auto- en vrachtwagenbanden.

CONTACTEER SAM HIER

HET AANBOD VAN DKN SMART FLOORS

SPORTFLOORING ROLLS

De rollen sportvloeren worden gemaakt van voornamelijk gerecycled zwart rubbergranulaat van vrachtwagenbanden, aan de gekleurde opties is een percentage nieuw EPDM toegevoegd. Doordat er uitsluitend vrachtwagenbanden worden gebruikt, heeft deze vloer een zeer fijn en glad oppervlak.

‍Onze zeer compacte en maximaal robuuste rubber vloerbedekking is ongevoelig voor vocht en water, rotbestendig, elastisch, isoleert tegen contactgeluid en is geschikt voor een breder scala aan toepassingen:

Tentoonstellingen, beurzen en stands, fitnesscentra, crossfitboxen, recreatieruimtes, sportcentra, garderobes, ijsbanen, bergstations, schietbanen, paardendragers, etc. ruimtes van golfbanen.

FITNESS CONNECT TILES

De Fitness Tiles Connect zijn zeer duurzaam en sterk.

De extreem dichte bovenlaag biedt voldoende bescherming tegen het voortdurend laten vallen van zware vrije gewichten. De onderlaag en speciaal ontworpen bodemstructuur absorberen het geluid en bieden extra bescherming aan de onderlaag of de chape.

‍Deze tegels kunnen zelfs bovenop bestaande vloerbedekkingen worden gelegd en zijn zeer eenvoudig te installeren met behulp van het unieke verbindingssysteem. Naast het gebruiksgemak heeft het gebruik van verbindingsstukken ook esthetische en hygiënische voordelen, omdat het bijna onzichtbare voegen creëert.

STANDARD FITNESS TILES

De zeer schokabsorberende gerecycled rubberen fitnesstegels zijn gemaakt en ontworpen voor elk vrij gewicht en/of functionele ruimte.

De standaard rubberen tegel heeft een 2-laags systeem; de onderkant bestaat uit grove korrels en de bovenste laag van 5 mm bestaat uit fijnere korrels. Deze tegels worden geproduceerd in de EU en bestaan uitsluitend uit gerecyclede Europese autobanden, gebonden met PU. Omdat er alleen hoogwaardige grondstoffen worden gebruikt, zijn onze standaard tegels vrijwel geurloos, waardoor ze zelfs goed passen in kleine, volledig afgesloten ruimtes.

Onze nieuwe pure hygiëne toevoeging aan het standaard tegelassortiment biedt extra bescherming tegen de verspreiding van bacteriën en virussen door fysiek contact.

OUTDOOR TILES

De zeer schokabsorberende gerecycled rubberen fitnesstegels zijn gemaakt en ontworpen voor elk vrij gewicht en/of functioneel gebied.

De standaard rubberen tegel heeft een 2-laags systeem; de onderkant bestaat uit grove korrels en de bovenste laag van 5 mm uit fijnere korrels. Deze tegels worden geproduceerd in de EU en bestaan uitsluitend uit gerecyclede Europese autobanden, gebonden met PU.

De twee verschillende soorten bodemstructuren zijn speciaal ontworpen om (regen)water door het trainingsgebied te leiden en er weg te houden.

SPORTFLOORING PUZZLES

De puzzeltegels van sportvloeren worden gemaakt van voornamelijk gerecycled zwart rubbergranulaat van vrachtwagenbanden, aan de gekleurde opties is een percentage nieuw EPDM toegevoegd. Doordat er uitsluitend vrachtwagenbanden worden gebruikt, heeft deze vloer een zeer fijn en glad oppervlak.

‍Onze zeer compacte en maximaal robuuste rubber vloerbedekking is ongevoelig voor vocht en water, rotbestendig, elastisch, isoleert tegen contactgeluid en is geschikt voor een breder scala aan toepassingen:

‍Tentoonstellingen, beurzen en stands, fitnesscentra, crosstrainingsboxen, recreatieruimtes, sportcentra, vestiaires, ijsbanen, bergstations en nog veel meer faciliteiten.